www.proximedia.com Accueil News Contact
Epreuve des armes Neutralisations des armes Homologation et contrôle des munitions Laboratoire balistique Homologations des armes d'alarmes Tarifs des Banc d'Epreuves

Het ballistisch laboratorium

 
Een hoogtechnologisch laboratorium dat toelaat om weerstandtesten uit te voeren op glas, textiel, keramiek en composietmateriaal.

Het ballistisch laboratorium is belast met het bepalen van de lasten bij de beproeving, de lading van de proefpatronen, controle over de fabricatie en het gebruik van de proefpatronen, alsmede de controle over de patronen in de handel, de verschillende ballistische testen en het ijken van de elektromechanische transductoren. Het is eveneens belast met de homologatietesten voor kogelvrije vesten, gepantserde deuren van voertuigen, kogelvrij glas, pantseringen, het homologeren van alarmwapens, van luchtdrukwapens en van slingerwapens.

Het ballistisch laboratorium beschikt over manometrische lopen voor het grootste deel van de in de handel bestaande kalibers.

Alsmede over een primaire proefbalans en een secundaire hydraulisch pomp voor het ijken van de elektromechanische transductoren.

Klik hier voor onze Powerpoint-presentatie.